За резервации: 0895 609 835 / 042 630 331

ЧЕВЕРМЕТО - НАПРАВЕНО С ЛЮБОВ И СЪРЦЕ !!!

ezeroto

ИСТОРИЯ

Чевермето отваря врати през далечната 2005 година.
Разположено е до езерото, на юг от централната зона на града, на тихо и спокойно място.

Още след първата година, започва обновяване на базата, за да може, любимото на много Старозагорци заведение, да разкаже за бита на българите от едно време.
Всяко кътче се правеше с много любов и сърце, персонала се подбираше взискателно и в менюто беше важен всеки детайл. Искахме да предоставим на хората нещо, което нямаше в града.

Чевермето стана любимо място както на много съграждани, така и на доста чужденци и гости на града. И така в годините продължихме да работим, като всяка пролет и есен се освежаваше менюто с различни ястия, актуални вина и рецепти от различни краища на България.

СЪЗДАДОХА СЕ И ТРАДИЦИИ:

Всяка пролет около Гергьовден се празнува рожден ден на Чевермето. Правим кьорсофра – безплатно вино и ястия от цялото меню, агнета на чеверме, пресен хляб наше производство и различни кулинарни изненади. Гостуват ни различни певци и артисти. Вход свободен!

На Богородица варим курбан. Освещава се и се раздава на всеки желаещ, независимо дали е клиент на заведението.

На Бъдни вечер всеки християнин е редно да бъде при семейството си. Заведението не работи.

Към днешна дата продължаваме да обновяваме менюто и обстановката. Това лято ще се радвате на променената лятна градина.В менюто влиза раздел ”чуждестранна кухня” и “здравословни храни за столетници”. Купуваме качествени продукти, за да произвеждаме качествена храна. Запазваме големите грамажи на порциите. Всичко правим с любов и сърце и се стараем гостите ни да останат доволни.

Ресторант “Чевермето”разполага с 240 места на закрито, 180 места в лятната градина 70 места в градината на острова, както и 60 места в конферентната зала. Целогодишно гостите ни могат да се насладят на барбекю изпечено пред погледите им. Салатния бар също е изнесен пред клиента, а изборът на обедно меню можете да направите директно от тавите. Вкусната картина се допълва от аромата на пърленките и гюзлюмите по рецептата на баба. Всяко ястие се приготвя на момента, от свежи и качествени продукти !!!

Лятната градина , разположена на брега на езерото е най-красивата в града , допълнена от острова, потънал в зеленина!

Вечер градусът на настроението е гарантиран от Дуо “БАРТ”.