За резервации: 0895 609 835 / 042 630 331

МАСКАТА

Любимият на старозагорци ресторант се намира с сградата на Кукления театър в града и това разбира се повлиява и приказната му атмосфера.

От началото на 2011 г. в ресторанта е изцяло забранено пушенето (е, през летните дни пристрастените родители могат да задоволят страстта си на терасата).

Сега малките палавници могат да се забавляват на воля и на чист въздух в добре отопления ресторант. За тях всяка събота и неделя по обяд се организират весели срещи с клоуни от Кукления театър. В Часът на забавленията и таланта с кака Гери в неделя малките палавници имат възможност да покажат разностранни дарби. Всяка седмица кака Гери посвещава часа си на някаква тема – чете им стихотворения, приказки, пее им песнички, запознава ги с чудния свят на изкуството.

При нас можете да празнувате рожденни дни и кръщенета на вашите съкровища, а за забавлението им ще се погрижат клоуни и артисти от Куклен театър Стара Загора.

Торти по каталог и меню съобразено с детската аудитория.

Входът за съботно-неделните празници е свободен. Както и през цялата останала седмица, се заплаща детският кът с катерушки и всякакви други забавления, но цената е само 3 лв. и то за целия ден. При това можете да прекъснете престоя си в ресторанта, да се приберете вкъщи и после отново да дойдете с детето си и да ги ползвате, пише вестник Национална бизнес поща.

Голяма радост за невръстните гости на Маската е и традиционното детско меню. Освен вкусни и съобразени с възрастта им ястия, то включва играчки за момиченца и момченца. Собствениците на ресторанта не са забравили и възрастните. За тях е разнообразното меню, в което на особена почит се радват пиците.